Segítség a gyerekágy kiválasztásban

A fenyőből készült gyerekbútorok előnyei

gyerekágyA tömör erdei fenyőből készült gyerekbútorok, így a gyerekágyak is nem véletlenül őrzik továbbra is népszerűségüket, hiszen meglehetősen előnyösen választunk, ha egy ilyen bútor mellett döntünk. A fenyőágy karakteressé teszi a gyerekszobát és zökkenőmentesen lehet kombinálni sokféle dekorációval. Ezenfelül erős és tartós anyagról van szó, éppen ezért meglehetősen költséghatékony megoldásnak számít egy fenyőbútor mellett dönteni még egy gyerekágy esetében is.

 

 A fenyőből készült gyerekágy magas esztétikai minőséget képvisel


A borovi fenyőnek meglehetősen ízléses a külleme. A puha, természetes színek a fenyőágyaknak könnyű és friss hatást kölcsönöznek. Bár ma már számos modern anyag létezik a világon, a fenyő tartósságát és különleges felületét semmivel sem lehet pótolni. A fenyő gyerekágy a legjobb választás, ha karakteres, ízléses gyerekszobát szeretnénk kialakítani. A faanyaggal egy vizuálisan érdekes, ugyanakkor magas színvonalú környezetet hozhatunk létre gyermekük számára. Az elegáns stílus és a természetesség ötvöződik a fenyőbútorokban. Semleges megjelenésüknek köszönhetően rendkívül sok színnel és dekorációs elemmel összeegyeztethető, ráadásul a fenyő ágy a kicsi és rosszul megvilágított terekben is rendkívül előnyös, hiszen ezeket a szobákat fényesebbé és vidámabbá varázsolja.

A fenyőből készült gyerekágy szilárdsága


A fenyőbútorok rendkívül magas kopásállósággal bírnak, így az idő múlásával tovább erősödnek. A fém ágyakkal ellentétben a fenyő ágynál nem jellemző az idegesítő nyikorgás sem. A gyerekeknek különösen előnyös egy fenyőágy, hiszen ez a bútor meglehetősen stabil, így képes ellenállni a komolyabb fizikai igénybevételnek is. Éppen ezért a fenyőbútorok gyermekbútorként is nagyszerűen megállják a helyüket. Sőt a tölgybútorokkal ellentétben sokkal könnyebbek, ezért mozgatásuk is egyszerűbb.

Költség


Mivel a fenyő egy igen gyakori fafajta, ezért nem kell érte olyan sokat fizetnünk, mint egy egzotikusabb fabútorért. A fenyők gyorsan nőnek, ezért könnyen pótolható egy-egy kivágott példány. Mivel a fenyő puhafa, ezért nem von maga után magas költségeket a feldolgozás során sem, így a fenyőbútorok termelési költsége viszonylag alacsonyabb. Ráadásul mivel meglehetősen strapabíróak, így hosszú használati idejük során megtérül az áruk.